снимки: ОД МВР - Варна На 29.09.2020 г. в землищата на

...
снимки: ОД МВР - Варна На 29.09.2020 г. в землищата на
Коментари Харесай

Полицията откри плантация от 2,5 декара гъсто засадена с канабис край язовир Цонево

снимки: ОД Министерство на вътрешните работи - Варна 

На 29.09.2020 година в землищата на селата Сава и Аспарухово, общ. Дългопол, наоколо до язовир „ Цонево “, е открита равнища с повърхност към 2,5 дка с към 5400 растения марихуана, засети в прави редици и на еднообразно разстояние едно от друго. Това заяви пресслужбата на ОД Министерство на вътрешните работи - Варна.

На мястото е построена поливна система за капково напояване, има пръскачки и генератор за ток. Иззети са също и голям брой торове и препарати за растителна отбрана и други вещи. По случая е формирано досъдебно произвеждане, под наблюдението на прокурор от  Провадия при Районна прокуратура – Варна.



Процесуално-следствените и оперативно-издирвателните дейности не престават и сега. Извършени са претърсвания на адрес във Варна, за период от 24 ч. са арестувани 2 лица, за които се ревизира възможната им съпричастност към развъждането на растенията.



 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР